Компанія Aspire Global’s Pariplay співпрацює з NeoPollard Interactive

Автоновости

Компанія Aspire Global’s Pariplay поєднала зусилля з NeoPollard Interactive LLC (NPi), щоб запропонувати ігровий контент на Play Alberta.

NPi знаходиться у спільній власності Pollard Banknote Limited та NeoGames S.A. Play Alberta є єдиним регульованим сайтом азартних онлайн-ігор у провінції. Він керується та регулюється організацією Alberta Gaming, Liquor and Cannabis (AGLC).

«Маючи ліцензії в Нью-Джерсі та Західній Вірджинії, ця співпраця з NPi знаменує собою важливу віху для експансії компанії на північноамериканський лотерейний ринок», — йдеться у заяві Pariplay. Група має понад 1200 найменувань ігрових автоматів онлайн від світових розробників, а також власну студію ігор.

«Ми раді вийти на канадський ринок завдяки нашим спільним зусиллям із NPi, щоб скористатися можливостями, які пропонує північноамериканський ринок», — сказав генеральний директор Aspire Global Цачі Маймон.

«Як провідним агрегатором ігрового контенту, ми зарекомендували себе як надійний постачальник у галузі, продовжуючи пропонувати кращий контент на ринку. Ми сподіваємося на подальшу співпрацю з NPi, щоб постачати цікавий контент для AGLC».

Aspire Global's Pariplay

Дохід, отриманий від Play Alberta, забезпечує надходження до Загального фонду доходів провінції. Це дозволяє підтримувати програми, які жителі Альберти покладаються щодня.

Ліз Сівер, генеральний директор NeoPollard Interactive, прокоментувала: «Ми дуже раді співпраці з Pariplay — відомим контент-провайдером, який добре зарекомендував себе, — для подальшого розширення ігрових найменувань і вертикалей, які ми пропонуємо на порталі Play Alberta».

NeoPollard Interactive

Як відданий партнер AGLC, NPi прагне постійно вдосконалювати технології, ігри та послуги Power Suite, які ми пропонуємо, щоб надати гравцям в Альберті єдиний досвід онлайн-ігор.

«Що ще важливіше, завдяки широкій різноманітності ігрового контенту Pariplay, AGLC має можливість отримувати додаткові доходи для добрих справ, які вона підтримує по всій провінції».

Rate article
AvtoCarNews.com