$150M GTd GG Online Championship – це найбільший онлайн-фестиваль

Тримайте капелюхи, друзі, тому що GGPoker щойно оголосив, що запускає найбільшу серію онлайн-покеру. З 5 по 31 травня гравці GGPoker виграють частку гарантованих призових фондів на суму 150 мільйонів доларів у онлайн-чемпіонаті GG.

Приблизно 131 пронумерована подія прикрашає напружений графік, причому ці події розділені на чотири рівні бай-інів. Події з низьким бай-іном починаються від 5 доларів США, середнім – з 25, високим – від 500 доларів, а надвисоким – від 2 500 доларів. Подія GG Online Championship для всіх, спробуйте самi в онлайн казино Приватбанк, незалежно від розміру їх банкролу.

Гарантовано 24 мільйони доларів лише на трьох подіях!

Надзвичайно важко вибрати турнір, який можна було б вважати родзинкою серії, тому що пропонується так багато величезних гарантованих призових фондів. Проте було б злочинно не згадати про особливу трійку подій, які об’єднали гарантії, які схиляють ваги до майже неймовірних 24 мільйонів доларів!

Перший день для Головної події $10,300 Super MILLION$ HR почнеться 15 травня. Super MILLION$ приваблює найбільших імен у бізнесі під своїм звичайним виглядом, але видання GG Online Championship є надзвичайно особливим, не в останню чергу тому, що GGPoker заробив колосальні $10 мільйон гарантій на його призовий фонд! Очікуйте головний приз у розмірі 1,5 мільйона доларів, як-от виплату, яку Йоакім Андерссон отримав під час весняного фестивалю GG на цьому дивовижному турнірі.

Ще один чемпіонат з $10,300 Super MILLION$ HR відбудеться з 29 травня і може похвалитися вражаючою гарантією в 6 мільйонів доларів!

Далі є досить чудова Головна подія GG Online Championship, останній день якої заплановано на 29 травня. Він має соковиту гарантію в 8 мільйонів доларів на призовий фонд, незважаючи на те, що участь у турнірі коштує 1500 доларів. Очікуйте безліч сателітів у цьому турнірі, не в останню чергу тому, що для досягнення цієї амбітної гарантії потрібно більше 5600 заявок.

Глобальний посол GGPoker Даніель Негреану в захваті від онлайн-чемпіонату GG, назвавши його найкращою онлайн-серією в історії.

«Це чудово мати можливість представити абсолютно нову серію турнірів, якою можуть насолоджуватися всі гравці GGPoker, а GG Online Championship – це найбільша та найкраща онлайн-серія в історії. Ми подвоїмо гарантії, які можна побачити в інших місцях; гравці залишать багато Ціна за ними, якщо вони не зануряться на GGpoker цього місяця».

Таблиці лідерів GG Online Championship на суму 500 000 доларів

На додаток до, відверто кажучи, смішної вартості подій GG Online Championship, GGPoker доповнює справу таблицями лідерів на суму 500 000 доларів! Існує трійка таблиць лідерів на основі бай-інів подій. Низькі гравці змагаються за частку в 100 000 доларів, середні гравці за 150 000 доларів, а гравці з високим рівнем змагаються весь місяць за левову частку в 250 000 доларів. Деталі таблиці лідерів уточнюються, тому слідкуйте за цим місцем.

Не пропустіть, приєднайтеся до GGPoker сьогодні

GGPoker

Зараз ідеальний час, щоб приєднатися до GGPoker, якщо ви ще не граєте там, тож ви можете звикнути до програмного забезпечення, перш ніж стягувати плату за титул GG Online Championship і велику виплату з однієї з трьох таблиць лідерів серії.

Завантажте GGPoker через PokerNews, створіть свій безкоштовний обліковий запис і зробіть свій перший депозит, знаючи, що GGPoker відповідає 100% депозиту до максимуму в $600. Бонус надходить на баланс вашого облікового запису, який можна відтворити, з кроком по 1 долару щоразу, коли ви вносите 5 доларів чистого рейку в кеш-грі або сплачуєте турнірні збори. У вас є 90 днів, щоб випустити якомога більше бонусів.

Крім того, нові гравці, які здійснюють депозит, можуть взяти участь в акції «Медовий місяць». Акція зводиться до виконання щоденних завдань. Виконавши лише три, ви виграєте приз. Виконайте всі 30, і ви отримаєте готівку на суму 170 доларів США та інші винагороди на суму 180 доларів на додаток до вітального бонусу в розмірі 600 доларів!

Rate article
AvtoCarNews.com